Je bent hier: HCL
Handige links
Vandaag jarig
  • Kirsten van Wijnen

Zoeken
HCL

Postadres
Hockeyclub Leerdam
Bruininxdeelsekade 4
4143 LM Leerdam

Bezoekadres
Sportpark Glaspark 
Bruininxdeelsekade 4
4143 LM Leerdam
0345 612307
[email protected]

Belangrijke e-mailadressen

Naar de KNHB site KNHB

Zondag 18 juni slotdag bij HCL

Op zondag 18 juni staat er een groot feest op het programma bij Hockeyclub Leerdam. Het is namelijk tijd voor de slotdag en huldiging van alle kampioenen van het afgelopen seizoen. Het belooft een gezellige dag te worden met veel activiteiten voor jong en oud.

comment Slotdag(1).jpg

Partyverhuur Leerdam verzorgt trainingspakken voor clubtrainers HC Leerdam

Al jarenlang is Partyverhuur Leerdam een trouwe sponsor van HC Leerdam en dat zullen ze de komende jaren ook blijven!

Relaxen op de bult met De Blusbar

Met het lekkere weer van de afgelopen speelweekenden en de goede weersvooruitzichten voor de komende speelweekenden in het verschiet, valt er nu extra te genieten voor toeschouwers op de bult aan de overzijde van het waterveld.

BEPERKTE PARKEERGELEGENHEID OP GLASPARK KOMENDE WEKEN

Zoals al eerder aangegeven is, kan er maar beperkt geparkeerd worden op het Glaspark i.v.m. werkzaamheden aan de kunstgrasvelden van LRC. 

Minder parkeerplaatsen beschikbaar door vervanging kunstgrasvelden LRC

De komende 6 weken (van dinsdag 2 mei t/m donderdag 8 juni) zijn er helaas 15 parkeerplaatsen minder beschikbaar op het Glaspark omdat er werkzaamheden aan beide kunstgrasvelden van LRC plaatsvinden.

Hockey gerelateerde spullen doneren voor een 2de leven

Beste hockeyliefhebbers,
In het materiaalhok is een kastje neergezet waar je hockey gerelateerde spullen (scheenbeschermers/schoenen/ handschoenen etc.) die je niet meer past of nodig hebt kan doneren. Zo kunnen we deze hockeyspullen een 2de leven geven en kunnen (nieuwe) leden deze spullen meenemen als ze iets nodig hebben. Zo kunnen

comment Gedoneerdespullen.pdf

GLASPARK ROOKVRIJ

In principe is het Glaspark een rookvrij park. We hebben enkele plekken buiten op het park aangewezen waar gerookt mag worden en waar prullenbakken staan.
Helaas hebben wij moeten constateren dat niet iedereen zich houdt aan deze regels.

HC Leerdam - De club van 45

Het is je vast niet ontgaan, HCL bestaat 45 jaar. Dit is jouw kans om vereeuwigd te worden op HCL! Hoe werkt het? Door een eenmalige donatie van €45,- via de onderstaande link of de QR code op het spandoek aan het waterveld, mag jij als individu, team, familie of vriendengroep je (familie)naam, handtekening of leuke anekdote op het

Geschenk gemeente Vijfheerenlanden aan Glaspark

Ter gelegenheid van de opening van het Glaspark op zaterdag 27 augustus 2022 heeft de gemeente Vijfheerenlanden een prachtig cadeau gegeven aan alle vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen aan de realisatie van het Glaspark en dit ook in de toekomst nog zullen doen.

DAKA

Beste HCL’er,
Op de eerste plaats willen wij nogmaals onze dankbaarheid uiten voor de betrokkenheid van onze leden, ouders, spelers, trainers, coaches, vrijwilligers, trouwe sponsoren en de medewerkers van onze club. Samen helpen wij elkaar en HCLeerdam verder en hopen wij op een goed begin van de nieuwe competitie 2021/2022 zodra er

comment DAKAHCL.pdf
Mededelingen
  • Hockey Technische Zaken (1)
  • Algemeen (4)
  • In het nieuws (2)
  • Glaspark nieuws (3)


Uitslagen

JO12-1 - CMHC JO12-1 : 4-2

Alle uitslagen
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Clubcompetitie