Je bent hier: HCLTrimhockey
Handige links
Vandaag jarig

Zoeken
HCL

Postadres
Hockeyclub Leerdam
P/a Boeylaan 10
4143 BX Leerdam

Bezoekadres
Clubhuis Glaspark 
Bruininxdeelsekade 4
4143 LM Leerdam
0345 612307
info@hcleerdam.nl

Belangrijke e-mailadressen

Naar de KNHB site KNHB
Trimhockey 

Trimhockey is een vorm van hockey voor mensen die geen of weinig hockeyervaring hebben en die toch op een ontspannen manier de hockeysport willen bedrijven. Het is voornamelijk bestemd voor volwassenen vanaf 30 jaar (veteranenleeftijd) die vaak al een of meerdere gezinsleden hebben die actief zijn in de sport. Deze mensen vinden het vaak leuk om de beginselen van het hockey te leren en zo meer betrokken te raken bij het spel van hun gezinsleden. Daarnaast is het goed voor de conditie en prettig om actief bezig te zijn in teamverband.

Een trimhockey team kan een dames-, heren- of mixed team zijn. Het trimhockey team van HC Leerdam is een mixed team (de ervaring leert dat het trimhockey grotendeels in mixverband plaatsvindt).

Trimmen bij HC Leerdam
Na een voorzichtige start in het najaar van 2006 wordt het steeds drukker donderdagavond bij HC Leerdam. De trimhockeygroep is gestaag gegroeid naar ruim 20 personen. We trainen Iedere donderdag om 20:30 (tot ongeveer 22:00), vaak ook buiten het reguliere speelseizoen. We sluiten de training doorgaans af met een fanatieke pot hockey, waarna het gezellig afkoelen is in ons clubhuis. Om te trimhockeyen heb je geen hockey-ervaring nodig. Wel zijn scheenbeschermers verplicht en wordt uiteraard een bit aangeraden. Verder trainen we serieus, ieder zoekt zijn/haar eigen grenzen op

Wedstrijden
De toenemende behoefte om naast het trainen ook te meten hoe dit zich vertaalt in een wedstrijd, heeft er toe geleid dat we regelmatig wedstrijden organiseren tegen trimmers uit de regio. Daarnaast spelen 1 a 2 keer per jaar een toernooi.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar: info@hcleerdam.nl

 
Mededelingen
  • Hockey Technische Zaken (2)
  • Algemeen (3)
  • In het nieuws (1)
  • Glaspark nieuws (3)


Uitslagen

JC1 - CMHC JC1 : 0-0
JD1 - MHCN JD2 : 0-2
MB1 - Hockey Club Houten MB5 : 6-3
MC1 - MHC Vianen MC1 : 2-2
MC2 - Hockey Club Houten MC6 : 5-1
MC3 - HC Geldermalsen MC1 : 9-0
MD1 - Hockeyclub UNO MD4 : 7-1
MD2 - HC Rijnvliet MD5 : 1-5

Alle uitslagen
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Clubcompetitie
1.     Meisjes C1
2.     Meisjes C2
3.     Meisjes A1
4.     Heren 1
5.     Meisjes C3

Hele clubcompetitie