Je bent hier: HCL
Handige links
Vandaag jarig
  • Lenthe Bogerd
  • Vigo Halberstadt
  • Winston Hu

Zoeken
HCL

Postadres
Hockeyclub Leerdam
Bruininxdeelsekade 4
4143 LM Leerdam

Bezoekadres
Sportpark Glaspark 
Bruininxdeelsekade 4
4143 LM Leerdam
0345 612307
info@hcleerdam.nl

Belangrijke e-mailadressen

Naar de KNHB site KNHB

Werkzaamheden Bruininxsdeelsekade 13 en 14 december 2022

Op dinsdag 13 en woensdag 14 december vinden er verschillende werkzaamheden plaats om de Bruininxdeelsekade veiliger te maken voor alle weggebruikers. Helaas zullen fietsers en auto’s hier hinder van ondervinden.
De Bruininxdeelsekade wordt voorzien van verkeersdrempels waardoor de weg afgesloten is voor auto’s.

Bouwwerkzaamheden ten behoeve van CrossFit op het Glaspark komende maanden

Het heeft lang geduurd maar de vergunning voor de bouw van de box voor CrossFit Leerdam op het Glaspark is afgegeven door de gemeente Vijfheerenlanden en de bouw kan beginnen.

Waarom Floris het logo van Leerdam op zijn been liet tatoeëren

Avonden training geven, het hele weekend fluiten, bardiensten draaien tot de glazen op zijn. Stuk voor stuk de manier om clubliefde te tonen. Maar het kan nog extremer. Floris van Wijngaarden (24) liet het clublogo van Leerdam op zijn bovenbeen tatoeëren.
Lees het hele verhaal op:

GLASPARK ROOKVRIJ

In principe is het Glaspark een rookvrij park. We hebben enkele plekken buiten op het park aangewezen waar gerookt mag worden en waar prullenbakken staan.
Helaas hebben wij moeten constateren dat niet iedereen zich houdt aan deze regels.

HC Leerdam - De club van 45

Het is je vast niet ontgaan, HCL bestaat 45 jaar. Dit is jouw kans om vereeuwigd te worden op HCL! Hoe werkt het? Door een eenmalige donatie van €45,- via de onderstaande link of de QR code op het spandoek aan het waterveld, mag jij als individu, team, familie of vriendengroep je (familie)naam, handtekening of leuke anekdote op het

Zaalhockeyseizoen gaat weer beginnen

Beste leden,
In de bijlage ontvangen jullie meer informatie over het zaalhockeyseizoen:
Allereerst de info over de trainingstijden (voor iedereen vanaf de F-jeugd) Verder een instructie voor de wedstrijdtafel Tot slot het beleid en meer informatie over het zaalhockey Helaas is het bij Laco nog steeds niet mogelijk om

comment 2023(2).pdf

Barbezetting anders ingedeeld

De afgelopen weken is er een evaluatie geweest van het eerste "normale” seizoen op het Glaspark en de kantine. De Stichting Glaspark Beheer en beide verenigingen hebben met veel mensen gesproken om hun ervaringen en wensen te peilen, alsook met de betrokken professionals en vaste vrijwilligers. Er is daaruit ondermeer naar voren gekomen dat

PRIJSSTIJGINGEN


Beste HCL-leden,

Het is elke dag in het nieuws. Overal om je heen is zichtbaar dat de prijzen stijgen. Ook wij worden geconfronteerd met prijsstijgingen.

Geschenk gemeente Vijfheerenlanden aan Glaspark

Ter gelegenheid van de opening van het Glaspark op zaterdag 27 augustus 2022 heeft de gemeente Vijfheerenlanden een prachtig cadeau gegeven aan alle vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen aan de realisatie van het Glaspark en dit ook in de toekomst nog zullen doen.

DAKA

Beste HCL’er,
Op de eerste plaats willen wij nogmaals onze dankbaarheid uiten voor de betrokkenheid van onze leden, ouders, spelers, trainers, coaches, vrijwilligers, trouwe sponsoren en de medewerkers van onze club. Samen helpen wij elkaar en HCLeerdam verder en hopen wij op een goed begin van de nieuwe competitie 2021/2022 zodra er

comment DAKAHCL.pdf
Mededelingen


Uitslagen

MO16-1 - HC Geldermalsen MO16-1 : 0-4
D1 - CMHC D2-O : 5-0
DO25-1 - HC IJsseloever DO25-3 : 4-3
H1 - MHC Vianen H2-O : 0-2
JO12-1 - MHC Fletiomare JO12-6 : 2-2
JO16-1 - MHC Woerden JO16-2 : 1-1
JO9-1 - MHV Maarssen JO9-2 : 0-11
MO10-1 - MHC Woerden MO10-3 : 4-2
MO12-1 - HC IJsseloever MO12-5 : 4-0
MO14-1 - Hockey Club Houten MO14-5 : 4-2

Alle uitslagen
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Clubcompetitie