Je bent hier: HCL → Nieuws
Handige linksVandaag jarig
  • Simon Gisolf

Zoeken
HCL

Postadres
Hockeyclub Leerdam
P/a Boeylaan 10
4143 BX Leerdam

Bezoekadres
Clubhuis Glaspark 
Bruininxdeelsekade 4
4143 LM Leerdam
0345 612307
[email protected]

Belangrijke e-mailadressen

Naar de KNHB site KNHB
Vorige pagina

GLASPARK NIEUWS

Zoals uit de luchtfoto’s blijkt is de aanleg van Glaspark nog steeds in volle gang. Helemaal af is het nog niet en dat zal nog wel even duren zo is de verwachting. De laatste tijd waren het vooral de werkzaamheden achter de schermen die aandacht vroegen maar vanaf maandag 15 oktober komt daar weer verandering in.

Wat tot nu toe is gerealiseerd zijn de beide kunstgrasvelden en een nieuw aangelegd pupillenveld voor LRC Leerdam. Met alle andere zaken die daarbij horen zoals een rondom aangelegd tegelpad.

Aanleg hockeyveld,
Nu de kunstgrasvelden van LRC nagenoeg klaar zijn en de grasvelden pas aan het eind van het seizoen worden gerenoveerd is het tijd dat de werkzaamheden zich verplaatsen naar het gedeelte waar Hockey Club Leerdam haar velden gaat krijgen. Men zal beginnen met het zand ingestrooide veld, het waterveld volgt in het voorjaar van 2019 zoals de zaken er nu voorstaan.
Het betekent dat er vanaf maandag 15 oktober weer volop gewerkt zal worden op Glaspark.

De werkzaamheden aan het zand ingestrooide hockeyveld zullen duren tot, volgens planning, eind november, afhankelijk van de weersomstandigheden. Zoals het er nu naar uit zullen we na de zaalcompetitie de veldcompetitie welke weer start in maart 2019 voort zetten op Glaspark.


Mededelingen


Uitslagen

JD1 - H.C. Eemvallei JD3 : 4-0
MC1 - HC IJsseloever MC6 : 5-0
MD1 - MHC Vianen MD2 : 8-1
MD2 - MHCN MD4 : 4-1
Trimhockey Mixed - Nijkerk TX1 : 2-0
D1 - MHC Vianen D1 : 0-8

Alle uitslagen
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Clubcompetitie