Je bent hier: HCL → Nieuws
Handige linksVandaag jarig

Zoeken
HCL

Postadres
Hockeyclub Leerdam
P/a Boeylaan 10
4143 BX Leerdam

Bezoekadres
Clubhuis Glaspark 
Bruininxdeelsekade 4
4143 LM Leerdam
0345 612307
[email protected]

Belangrijke e-mailadressen

Naar de KNHB site KNHB
Vorige pagina

Overgang naar Glaspark

Beste leden, ouders/verzorgers van leden,

Nog even en dan is ons 1ste hockeyveld op Glaspark speelklaar. Kijken jullie daar ook al zo naar uit? Wij als bestuur kunnen niet wachten om het veld in gebruik te nemen. Een mooi nieuw zandveld voor al onze leden. De komende weken wordt er echter nog hard gewerkt aan de laatste fase om het zandveld helemaal speelklaar te maken. De beroemde puntjes moeten op de i worden gezet en dat kost nog wat tijd.

Medio 2019 volgt de oplevering van een mooi nieuw kleedkamer- en kantinegebouw voor HCL en LRC. Daarna wordt begonnen met de aanleg van het 2dehockeyveld (waterveld).

Maar voordat het zover is, moeten we nog wel zorgen dat het huidige clubhuis op De Punt opgeruimd wordt, spullen verkocht worden, naar de gemeentewerf worden gebracht, verhuisd worden of tijdelijk opgeslagen worden. Voor alle huidige trainingsmaterialen moet er een tijdelijk plekje gecreëerd worden op Glaspark en deze trainingsmaterialen moeten ook verhuisd worden. Het hekwerk rondom het huidige veld moet afgebroken worden en daarna afgevoerd worden naar een opkoper. Dit gaat allemaal niet vanzelf en kost tijd en mankracht.

De komende zaterdagen in december 2018 willen we gefaseerd al deze werkzaamheden gaan uitvoeren, zodat we eind 2018 voorgoed afscheid kunnen nemen van De Punt.

De meeste teams trainen de komende 3 weken 1 keer op het veld en 1x keer in de zaal. De laatste veldtraining voor alle teams op De Punt zal dan ook zijn in de week van 17 – 21 december 2018. Dat betekent dat de eerste trainingen van het nieuwe jaar op het nieuwe zandveld op Glaspark gaan plaatsvinden. Dus direct na de kerstvakantie als de scholen weer beginnen, 7 – 11 januari 2019.

Wij streven ernaar dat de overgang naar Glaspark zo geruisloos mogelijk zal verlopen, maar hier en daar zullen er best nog wel eens wat hobbels moeten worden genomen en hiervoor vragen wij jullie begrip.

Vanaf maandag 7 januari 2019 is Glaspark onze nieuwe thuisbasis!

Een mooier begin van het nieuwe jaar kunnen wij ons niet voorstellen voor al onze leden.

De officiële opening van het zandveld staat gepland voor een van de eerste wedstrijden van de midwintercompetitie van de ME 6-tallen in januari 2019. Zodra we de exacte datum weten, wordt dit gecommuniceerd.

Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet om een van de bestuursleden aan te spreken of ons een e-mail ([email protected]) te sturen.

Met vriendelijke groeten,

HCLeerdam

 

Bestuur HCL


Mededelingen


Uitslagen

JD1 - H.C. Eemvallei JD3 : 4-0
MC1 - HC IJsseloever MC6 : 5-0
MD1 - MHC Vianen MD2 : 8-1
MD2 - MHCN MD4 : 4-1
Trimhockey Mixed - Nijkerk TX1 : 2-0
D1 - MHC Vianen D1 : 0-8

Alle uitslagen
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Clubcompetitie