Je bent hier: HCL → Nieuws
Handige linksVandaag jarig
  • Adriaan van Loopik

Zoeken
HCL

Postadres
Hockeyclub Leerdam
P/a Boeylaan 10
4143 BX Leerdam

Bezoekadres
Clubhuis Glaspark 
Bruininxdeelsekade 4
4143 LM Leerdam
0345 612307
[email protected]

Belangrijke e-mailadressen

Naar de KNHB site KNHB
Vorige pagina

LRC en HCL produceren een topfeest op Glaspark

Glaspark krijgt al aardig vorm, de nieuwe kunstgrasvelden zijn al volop in gebruik en het eerste veld voor de hockey is ook al bijna klaar. Het was tijd om de handen in één te slaan en samen een feest te geven. LRC verwelkomt HCL in Leerdam-Noord. Een samensmelting die voortkomt uit deze 2 clubs die vanaf het begin af aan hebben aangegeven met elkaar op te willen trekken en hun belofte hebben gehouden. Met het nieuwste sportcomplex uit de regio lijken de toekomstmogelijkheden eindeloos.

Afgelopen zaterdag was het zover, de eerste feestavond georganiseerd door beide feestcommissies. De hooggespannen verwachtingen zijn zeker waar gemaakt en er mag worden gesproken van een groot succes. Met ongeveer 300 bezoekers was de kantine tot de nok toe gevuld en volop in kerstsferen aangekleed door een aantal vakkundige dames. De voetjes gingen hevig van de vloer.

De gasten werden verwelkomt door een speciale beveiliger die bij meerdere mensen aparte dingen aantrof (zie de foto’s). Met optredens van onder andere zanger Yassine en DJ Nesswil achter de draaitafel was het feest compleet. Een feest is geen feest als het clublied niet gezongen is en geheel volgens traditie klonk het luidkeels door de kantine na afloop van het feest.

Deze avond heeft nooit een succes kunnen worden zonder de inzet van alle vrijwilligers en de beide feestcommissies. Als dit het begin is, dan is de toekomst veelbelovend...
In het voorjaar gaan we kijken om weer een feestavond te organiseren. Op de diverse Facebook kanalen zijn alle gemaakte foto’s terug te vinden.

Namens de organisatie;
Bedankt voor jullie komst en positieve reacties !


Mededelingen


Uitslagen

D1 - MHV Maarssen D1 : 0-11
H1 - Loenense MHC H1 : 1-5
JA1 - MHC Fletiomare JA4 : 7-0
JD1 - Zwaluwen Utrecht JD3 : 12-0
MA1 - MHV Maarssen MA2 : 2-2
MA2 - Larensche Mixed Hockey Club MA5 : 1-4
MB1 - Hockey Club Naarden MB6 : 5-1
MC1 - M.H.C. Hoevelaken MC3 : 6-1

Alle uitslagen
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Clubcompetitie
1.     Meisjes D1
2.     Meisjes B1
3.     Meisjes B1 zaal
4.     Meisjes D2
5.     Meisjes D1 zaal

Hele clubcompetitie