Je bent hier: HCL → Nieuws
Handige linksVandaag jarig

Zoeken
HCL

Postadres
Hockeyclub Leerdam
P/a Boeylaan 10
4143 BX Leerdam

Bezoekadres
Clubhuis Glaspark 
Bruininxdeelsekade 4
4143 LM Leerdam
0345 612307
[email protected]

Belangrijke e-mailadressen

Naar de KNHB site KNHB
Vorige pagina

HC Leerdam opent nieuwe jaar met nieuw hockeyveld op Glaspark

Afgelopen zaterdag 5 januari is onder grote belangstelling en vooral met veel enthousiasme en veel plezier het nieuwe zandhockeyveld in gebruik genomen op het Glaspark.

Na ruim 40 jaar te hebben gehockeyd op De Punt in wijk West, is voor HC Leerdam het eerste tastbare resultaat van het nieuwe Glaspark een feit.

De dag werd geheel in stijl geopend door de stoere mannen van het JE 6-tal team. Zij werden per limousine van het oude adres op De Punt naar hun nieuwe thuisbasis op het Glaspark gebracht om daar hun eerste training op het nieuwe kunstgras te krijgen. De eerste officiële wedstrijd kan worden bijgeschreven op het conto van de meiden MC2 tegen Culemborg MC3.

Voorafgaand aan een oefensessie van de Trimmers, jong van geest, tegen de Clubtrainers, jong van leden, was er een officieel moment waarin de voorzitter, Sander Heezius, stil stond bij het tot stand komen van het Glaspark. Hierin werden de initiatiefnemers van het eerste uur niet vergeten, waarna de kersverse wethouder van Sport en Cultuur in de Gemeente Vijfheerenlanden, mevrouw Tirtsa Kamstra, het veld officieel opende.

De dag werd afgesloten door spannende wedstrijden van de Dames 1 van HCL tegen de Dames 1 van Geldermalsen en de Heren 1 van HCL tegen de Heren 1 van Vianen.

Hiermee is HC Leerdam definitief actief op het Glaspark. Wat wacht is nog een nieuw waterveld en een compleet nieuwe accommodatie waarmee in april, mei gestart zal worden met de bouw. De toekomst heeft voor hockeyminnend Leerdam veel moois in petto. En het bleef nog lang gezellig …….


Mededelingen


Uitslagen

JD1 - H.C. Eemvallei JD3 : 4-0
MC1 - HC IJsseloever MC6 : 5-0
MD1 - MHC Vianen MD2 : 8-1
MD2 - MHCN MD4 : 4-1
Trimhockey Mixed - Nijkerk TX1 : 2-0
D1 - MHC Vianen D1 : 0-8

Alle uitslagen
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Clubcompetitie
1.     Meisjes B1
2.     Meisjes D1
3.     Meisjes B1 zaal
4.     Meisjes D2
5.     Meisjes D1 zaal

Hele clubcompetitie