Je bent hier: HCL → Nieuws
Handige linksVandaag jarig

Zoeken
HCL

Postadres
Hockeyclub Leerdam
P/a Boeylaan 10
4143 BX Leerdam

Bezoekadres
Clubhuis Glaspark 
Bruininxdeelsekade 4
4143 LM Leerdam
0345 612307
[email protected]

Belangrijke e-mailadressen

Naar de KNHB site KNHB
Vorige pagina

Minderjarig bestuur v.v. LRC Leerdam en HCLeerdam

Om de samenwerking op het Glaspark tussen LRC en HCL op een soepele manier te laten verlopen is er woensdagmiddag en -avond 20 februari een kaderbijeenkomst geweest tussen leden van LRC en HCL. De middag was bestemd voor de jongste spelers van beide clubs. De jongste leden mochten plaats nemen in de bestuurskamer en meepraten over wat zij belangrijk vonden voor de samenwerking op het Glaspark.

Verder vonden de jeugdleden dat zij eigenlijk ook wel willen meebeslissen over het Glaspark. Natuurlijk hebben de voorzitters van LRC en HCL en de andere aanwezige bestuursleden dit voorstel direct omarmt!!

Er is daarom een minderjarig bestuur gekozen dat bestaat uit: Imre, Fygo, Daniël, Milan en Luc (LRC) en Bryss, Amélie, Bente, Anna en Luuc (HCL).

De beide besturen zullen met het minderjarig bestuur regelmatig in gesprek gaan waarbij de ideeën van het minderjarig bestuur serieus besproken zullen worden en waar mogelijk ingepast worden binnen de vergadering van de reguliere besturen.

Het bestuur heeft 3 jaar geleden aangegeven dat de jeugd een belangrijke plaats inneemt binnen onze vereniging, met de vorming van het minderjarig bestuur laten wij zien dat LRC en HCL hun jeugd serieus nemen.

Op donderdag 28 maart 2019 komt het minderjarig bestuur voor de eerste keer om 17.00 uur samen.

Kaderbijeenkomst volwassenen

’s Avonds waren de volwassenen aan de beurt. Van allerlei lagen van de vereniging waren mensen uitgenodigd: spelers, rustende leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers. Met hen zijn we Back to Basics gegaan. Wat is een vereniging? Wat is belangrijk? Wat zijn de kernwaarden?

Met elkaar hebben we hierover gesproken. Hierbij is naar voren gekomen dat vooral de cultuur kant erg belangrijk is en dat we hier veel aandacht aan moeten besteden.

Aan het einde van de avond kwamen we tot de conclusie dat we verder willen werken aan de cultuur van het Glaspark en er zal dan ook een nieuwe bijeenkomst komen en wel op woensdag 27 maart om 19.30 uur.


Mededelingen


Uitslagen

JD1 - H.C. Eemvallei JD3 : 4-0
MC1 - HC IJsseloever MC6 : 5-0
MD1 - MHC Vianen MD2 : 8-1
MD2 - MHCN MD4 : 4-1
Trimhockey Mixed - Nijkerk TX1 : 2-0
D1 - MHC Vianen D1 : 0-8

Alle uitslagen
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Clubcompetitie
1.     Meisjes B1
2.     Meisjes D1
3.     Meisjes B1 zaal
4.     Meisjes D2
5.     Meisjes D1 zaal

Hele clubcompetitie