Je bent hier: HCL → Nieuws
Handige linksVandaag jarig

Zoeken
HCL

Postadres
Hockeyclub Leerdam
P/a Boeylaan 10
4143 BX Leerdam

Bezoekadres
Clubhuis Glaspark 
Bruininxdeelsekade 4
4143 LM Leerdam
0345 612307
[email protected]

Belangrijke e-mailadressen

Naar de KNHB site KNHB
Vorige pagina

Glaspark Obstacle Run | zaterdag 22 juni 2019 - inschrijving geopend

Glaspark Obstacle Run, doe je mee?

Zin in obstakels, uitdaging, modder en fun? CrossFit Leerdam, v.v. LRC Leerdamen Hockey Club Leerdamorganiseren de first edition van de Glaspark Obstacle Runop zaterdag 22 juni 2019! Locatie is het Glaspark op de Bruininxdeelsekade in Leerdam.

‘Iedereen, lid of geen lid van één van de verenigingen kan meedoen,’ vertelt Huub Visscher van CrossFit Leerdam. ‘En gezellig deelnemen is belangrijker dan een topprestatie leveren! De run met 20 obstakels is uitgezet in samenwerking met Bruggink & Rougoor (ook bekend van o.a. MudMasters) en is zes kilometer lang. Wil je twee rondjes doen, dan mag dat natuurlijk ook.

Per obstakel is er een moeilijke en een makkelijke variant, dus ook hiervoor geldt; iedereen kan meedoen! Ongetraind, getraind, individueel of met een groep of team. Ronald Tromp, v.v. LRC: ‘Voor de kinderen wordt op het hoofdveld van LRC een speciale kidsrun gerealiseerd. Dus naast vermaak op het springkussen of in de schmink, kunnen kinderen tot en met 12 jaar zich sportief uitleven.

Bij aankoop van een ticket kun je aangeven op welk tijdstip je wilt starten. Tussen 11.00 en 14.00 uur starten elk kwartier 25 deelnemers. Bij meer inschrijvingen worden er starttijden ingevoegd tot uiterlijk 17.00 uur.

Sportiviteit, gezelligheid en plezier zijn de belangrijkste factoren voor deze dag én avond! Want, zo vertelt Joke Lagerweij van Hockey Club Leerdam: ‘We sluiten de dag af met een gezellige feestavond. Diverse DJ’s en artiesten komen optreden. Iedereen die zin heeft in een feestje is welkom!

Meer informatie over tickets en inschrijven vind je op glasparkobstaclerun.nl.


Mededelingen


Uitslagen
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Clubcompetitie
1.     Jongens D1
2.     Jongens D1 zaal
3.     Meisjes D1
4.     Trimhockey mixed
5.     Meisjes C1 zaal

Hele clubcompetitie