Je bent hier: HCL → Nieuws
Handige linksVandaag jarig

Zoeken
HCL

Postadres
Hockeyclub Leerdam
P/a Boeylaan 10
4143 BX Leerdam

Bezoekadres
Clubhuis Glaspark 
Bruininxdeelsekade 4
4143 LM Leerdam
0345 612307
[email protected]

Belangrijke e-mailadressen

Naar de KNHB site KNHB
Vorige pagina

Feestavond “Silent Disco“

De gezamenlijke feestavonden van de "Glaspark Feestcommissie” beginnen een vertrouwd gezicht te worden op de Bruinixdeelsekade.
Na de voorgaande succesvolle edities zijn de handen weer ineengeslagen om een topevenement neer te zetten!
Volgens velen ook niets te vroeg, want bijna wekelijks wordt er aan de commissieleden gevraagd wanneer het volgende spektakelstuk gaat plaatsvinden.Dit gaat zijn op zaterdag 14 december vanaf 20.30 uur

 

De entree voor deze avond hebben we ondanks de hogere kosten voor de organisatie weer kunnen houden op €10,-. Waar in de buurt vind je dit nog?
Het is mogelijk om via een "Tikkie” te betalen. Vervolgens word je naam op de gastenlijst gezet. Gezien het vooraf reserveren van de koptelefoons, is een kaartje aan de deur kopen niet onmogelijk, maar het geeft geen garantie dat je de muziek ook meekrijgt…

Met een geldig legitimatiebewijs kun je toegang krijgen voor de feestavond. Deze heb je ook nodig als je als 18+’er een leeftijdsbandje wil hebben om een alcoholisch drankje te kunnen nuttigen. Zonder legitimatie kun je enkel non-alcoholische dranken bestellen.

Op de feestavond wordt er weer gewerkt met muntjes. Deze zijn per pin of cash aan te schaffen. Let op: alleen op deze avond zijn deze geldig om uit te geven. Oude munten gelden niet, en de munten op deze avond gelden ook niet voor een volgend feest. De feestavond is rond middernacht afgelopen.

Deze avond is de muziekbeleving alleen via de draadloze koptelefoons bereikbaar. Een heel leuke ervaring voor wie dit nog nooit heeft meegemaakt.
De koptelefoons zullen bij binnenkomst worden uitgedeeld. Na afloop zullen deze ook weer worden ingezameld bij de uitgang.
Via de diverse Facebookkanalen en websites zullen we jullie informeren met de meest actuele informatie.

Iedereen is welkom op deze avond. Een binding met het Glaspark is niet per se nodig. Al vinden we het als organisatie natuurlijk wel erg leuk als er zoveel mogelijk teams van de sportverenigingen aanwezig zullen zijn.
Wij hebben er veel zin in als organisatie en hopen zoveel mogelijk mensen te mogen verwelkomen in de sfeervol aangeklede kantine.

Met vriendelijke groet,
Feestcommissie Glaspark


Mededelingen


Uitslagen
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Clubcompetitie
1.     Jongens D1
2.     Jongens D1 zaal
3.     Meisjes D1
4.     Trimhockey mixed
5.     Meisjes C1 zaal

Hele clubcompetitie