Je bent hier: HCL → Nieuws
Handige linksVandaag jarig
  • Sterre Schol

Zoeken
HCL

Postadres
Hockeyclub Leerdam
P/a Boeylaan 10
4143 BX Leerdam

Bezoekadres
Clubhuis Glaspark 
Bruininxdeelsekade 4
4143 LM Leerdam
0345 612307
[email protected]

Belangrijke e-mailadressen

Naar de KNHB site KNHB
Vorige pagina

Darten op Glaspark, voor leden en niet-leden

Zaterdag 22 februari zijn er geen competitiewedstrijden gepland voor de voetbal omdat het zuidelijke deel van het land dan druk is met hossen en lallen. Omdat de supportersvereniging Door weer en Wind slecht tegen een lege kantine kan organiseren we al enkele jaren een groot dart toernooi op deze carnavals zaterdag.

Ook dit jaar houden we die traditie in ere. We organiseren een Koppeltoernooi waar iedereen aan mee kan doen. En dit jaar hebben we een extra prijs voor het beste Glaspark koppel. Hierover lees je hieronder meer.

Het Toernooi

Het toernooi begint om 13.00 uur. De dartzaal is open vanaf 11.30 uur. We hebben plaats voor maximaal 64 koppels en het inschrijfgeld is € 10,00 per koppel.

Na de voorrondes wordt er gestreden in een winnaarsronde en een verliezersronde met in beide ronden mooie geldprijzen voor de winnaars. Het winnende koppel ontvangt minimaal € 100,00 en deze prijs kan (net als de andere drie geldprijzen in de winnaarsronde) flink hoger worden naarmate het aantal deelnemende koppels hoger wordt.

Een 180 score levert een gratis consumptie op en de hoogste finish van het toernooi is goed voor 2 pitchers bier.

Speciale Glasparkkoppel prijs

Dit jaar willen we het toernooi extra spannend maken voor de leden van LRC en HCL. Daarom geven we 2 pitchers bier aan het hoogst eindigende Glasparkkoppel in de winnaarsronde en in de verliezersronde.

En een Glasparkkoppel is een koppel waarvan beide spelers lid zijn van HCL of LRC! Als slechts een van de spelers van een koppel lid is van LRC of HCL komt het koppel niet in aanmerking voor deze speciale prijs.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor het toernooi door een mail te sturen naar [email protected] met beide namen van het koppel. Als er nog plaatsen open zijn in het schema kan er op de dag van het toernooi zelf ook nog aangemeld worden tussen 12.00 en 12.30. Maar als er dan al 64 koppels zijn aangemeld is inschrijven niet meer mogelijk. Vooraf aanmelden is dus aan te raden.

Je aanmelding is overigens pas officieel als het inschrijfgeld betaald is. Dit kan op de toernooi dag tussen 11.30 en 12.15 uur.

Schrijf je dus snel in en kom lekker darten op zaterdag 22 februari!


Mededelingen


Uitslagen
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Clubcompetitie
Hockey.nl