Je bent hier: HCL → Nieuws
Handige linksVandaag jarig
  • Madelief Brefeld

Zoeken
HCL

Postadres
Hockeyclub Leerdam
P/a Boeylaan 10
4143 BX Leerdam

Bezoekadres
Clubhuis Glaspark 
Bruininxdeelsekade 4
4143 LM Leerdam
0345 612307
[email protected]

Belangrijke e-mailadressen

Naar de KNHB site KNHB
Vorige pagina

Bericht van de commissie ‘inrichting kantine Glaspark’

Onderstaand bericht is naar de sponsors van zowel HCL als LRC gestuurd en delen we graag ook via de website met onze leden en belangstellenden.

 

Beste sponsors,

Zoals jullie weten, wordt er hard gewerkt aan de realisatie van ons nieuwe Glaspark, waar we als sportverenigingen nú al trots op zijn! Het is een mooi en nieuw sportcomplex, waar niet alleen LRC en HCL gebruik van zullen maken, maar ook kan functioneren als locatie voor netwerkbijeenkomsten en diverse andere activiteiten. Voor o.a. netwerkbijeenkomsten is een aparte ruimte beschikbaar.

Nu draagt u ons als sponsors al een warm hart toe, maar graag doen we ook voor de inrichting van onze nieuwe kantine een beroep op u. De commissie ‘inrichting kantine Glaspark’ heeft de afgelopen maanden in kaart gebracht wat de wensen zijn en een voorstel gepresenteerd aan de besturen van LRC en HCL. Bijgevoegd treft u hiervan een sfeerimpressie (en een impressie van de inrichting) aan.

Omdat we als verenigingen trots zijn op onze sponsors én in ons sponsorbestand zo veel mooie bedrijven hebben die ook in de nieuwe kantine een rol kunnen spelen, sturen we u deze mail. We denken namelijk ook graag aan u als sponsor en daarom is dit uw kans om mee te dingen naar het leveren van (onderdelen voor) het nieuwe interieur.

Want bij de inrichting komt niet alleen een meubelplan kijken. Denk bijvoorbeeld aan plantenbakken, vloerbedekking, tassenrekken, een groenwand, een fotodoek(wand), catering, een schilder, lasbedrijf enz. enz.

Het zou fantastisch zijn als we dit met hulp van onze sponsors kunnen realiseren! Bij deze dan ook de concrete vraag: ziet u kansen voor uw bedrijf om een bijdrage te leveren en zou u hiervoor een offerte willen uitbrengen? We plannen op korte termijn een informatieavond waar u vragen kunt stellen en aan kunt geven of u op deze leuke manier onderdeel wil zijn van ons nieuwe Glaspark!

Uiteraard is het niet allen mogelijk om een bijdrage aan een concreet onderdeel te leveren, een financiële bijdrage is natuurlijk ook een mooie manier van sponsoren.

Het is de bedoeling dat het nieuwe park eind augustus officieel geopend wordt.

We horen graag z.s.m. of u hierin een rol zou willen spelen en of we u mogen uitnodigen voor de informatieavond.

Met vriendelijke groet, namens HCL en LRC,
Inrichtingscommissie Glaspark


Mededelingen


Uitslagen
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Clubcompetitie
1.     Jongens D1
2.     Jongens D1 zaal
3.     Meisjes D1
4.     Trimhockey mixed
5.     Meisjes C1 zaal

Hele clubcompetitie
Hockey.nl