Je bent hier: HCL → Nieuws
Handige linksVandaag jarig
  • Djaycen Vos

Zoeken
HCL

Postadres
Hockeyclub Leerdam
P/a Boeylaan 10
4143 BX Leerdam

Bezoekadres
Clubhuis Glaspark 
Bruininxdeelsekade 4
4143 LM Leerdam
0345 612307
[email protected]

Belangrijke e-mailadressen

Naar de KNHB site KNHB
Vorige pagina

Vanuit het Bestuur | Videovergadering

Beste Hockeyvrienden,

Inmiddels zijn we alweer zo’n anderhalve week in wat Rutte een "targeted lock-down” noemt. Voor iedereen heeft dit persoonlijke gevolgen. Die zijn voor sommigen heftiger dan voor anderen. Nu deze gevolgen wat helderder zijn voor primaire zaken zoals gezondheid, inkomen en werk, leek het ons goed ook een update te geven over Hockey Club Leerdam.

Training en Competitie

De hockeycompetitie zou inmiddels al voluit moeten draaien. Het is nog niet duidelijk of- en wanneer deze weer gaat starten. Uiteraard wordt dit ook beslist door de KNHB, op basis van de door onze overheid gestelde regels. We zullen dus moeten afwachten.

Groepstraining is ook niet mogelijk. Zowel de noodverordening, als de kabinetsmaatregelen en de KNHB-richtlijnen staan niet toe dat we mensen samen laten trainen. Daarnaast zijn de sanitaire voorzieningen in het huidige kleedkamergebouw op Glaspark dusdanig dat wij niet kunnen instaan voor iedereen zijn gezondheid.

Een aantal coaches en trainers geeft inmiddels al wel huiswerk op met leuke trucjes en oefeningen die thuis gedaan kunnen worden. Ook op  https://www.youtube.com/playlist?list=PLuHT3xLPEK-jrrZvMaMwzMnZHcfRLZLh1 kan je leuke oefeningen vinden om fit te blijven. We raden je aan deze thuisoefeningen te doen. Probeer je conditie en techniek op orde te houden!

Glaspark

Voor de ontwikkelingen op het Glaspark gaat de aannemer gestaag door met bouwen. En hoe moeilijk ook met alle hygiëne- en afstandsregels; Dit gaat gewoon door! Naast de bouw van ons kleedkamer- clubgebouw is ook het aanleggen van het voorplein gestart. De bouwers hebben ons wel laten weten dat een aantal essentiële onderdelen nog niet aanwezig zijn. Een deel daarvan moet uit Noord-Italië komen. En natuurlijk hebben de aannemers ook te maken met personeel dat zich ziekmeldt.

In deze fase van de bouw komen er ook heel veel praktische vragen naar boven waar afspraken over moeten worden gemaakt. Het stichtingsbestuur, samen met onze vrijwilligers en ons bestuur is daar bijna dagelijks mee bezig. Eerder natuurlijk met veel samenkomsten, nu met talloze overleggen via skype, telefoon etc. Daar kunnen we ook nu, nog veel hulp bij gebruiken. Heb je interesse om mee te denken; laat het weten!

Vrijwilligers

Ondertussen zien we in onze club ook veel geweldige initiatieven ontstaan. Een mooi voorbeeld is Quarantaine TV van HCL Heren 1 op Facebook. Iedere werkdag een nieuw filmpje waarin Mats één van zijn teamgenoten interviewt. Hilarisch! Voor veel mensen is dit een rustige tijd met veel thuiszitten en het is geweldig om te zien hoe creativiteit opborrelt en hoe mensen allerlei manieren zoeken om deze lastige tijd toch zo mooi mogelijk te maken. Maar zorg wel dat de richtlijnen van het RIVM gevolgd worden.

Afgelopen woensdag "zaten” we ook als bestuur weer bij elkaar. Om te bespreken waar we staan, en welke acties we met elkaar kunnen nemen om ook nu de club verder te helpen. Natuurlijk konden we niet fysiek bij elkaar komen, we hadden een videovergadering. Het viel ons op dat mensen erg makkelijk even aan konden sluiten. Het leek ons leuk om voor onze volgende vergadering op woensdag 1 april 20.00 uur leden uit te nodigen deel te nemen. We horen graag wat wij anders of beter moeten doen.

Wij hebben ook een vraag voor jullie; hoe kunnen wij meer vrijwilligers bij de club krijgen. Heb je hier ideeën over en vind je het leuk woensdag 1 april ook mee te vergaderen; laat het dan weten via [email protected]. Je krijgt van ons dan een uitnodiging. Wij hebben dan wel je e-mailadres of 06 nummer nodig, zodat je kan inbellen (na aanmelding krijg je de inbelgegevens van ons).

Het allerbelangrijkste is en blijft je gezondheid! HCL dat zijn wij samen, maar willen we ook samen blijven! Wees voorzichtig met jezelf en denk om elkaar! Graag tot binnenkort als we weer samen kunnen sporten!

Namens bestuur HCL

Sander Heezius

Voorzitter


Mededelingen


Uitslagen
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Clubcompetitie
1.     Jongens D1
2.     Jongens D1 zaal
3.     Meisjes D1
4.     Trimhockey mixed
5.     Meisjes C1 zaal

Hele clubcompetitie