Je bent hier: HCL → Nieuws
Handige linksVandaag jarig

Zoeken
HCL

Postadres
Hockeyclub Leerdam
P/a Boeylaan 10
4143 BX Leerdam

Bezoekadres
Clubhuis Glaspark 
Bruininxdeelsekade 4
4143 LM Leerdam
0345 612307
[email protected]

Belangrijke e-mailadressen

Naar de KNHB site KNHB
Vorige pagina

Even voorstellen

Nog even geduld en dan gaan de deuren van onze prachtige Glaspark Sportkantine open. Dan kunnen we genieten van de vele mogelijkheden op ons nieuwe sportcomplex. Samen met de besturen van LRC en HCL is de Stichting Beheer Glaspark Leerdam (SGBL) op zoek gegaan naar een ervaren kantinebeheerder. Met heel veel plezier stellen we daarom Cornelis Geurtsen aan jullie voor.

Cornelis is een zeer ervaren horecaman. Hij heeft jaren een eigen zaak gehad en de afgelopen 10 jaar was Cornelis bedrijfsleider in het Dak in Leerdam. De 44-jarige kantinebeheerder woont in Leerdam samen met zijn vrouw Ebony en hun zoontje C-Jay.

Op dit moment zit Cornelis in zijn inwerktraject en stellen we hem voor aan een aantal vrijwilligers/verantwoordelijken van LRC en HCL. Ook in onze nieuwe Glaspark Sportkantine zijn alle vrijwilligers onmisbaar voor het succes. We hebben er het volste vertrouwen in dat Cornelis, samen met al deze mensen en vrijwilligers vanuit de clubs, de gezelligheid en de clubsfeer gaat brengen in onze fonkelnieuwe Glaspark Sportkantine.

Er wordt momenteel keihard gewerkt aan de laatste voorbereidingen, zodat we jullie met open armen kunnen ontvangen
.Mededelingen


Uitslagen
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Clubcompetitie