Je bent hier: HCL → Nieuws
Handige links
Vandaag jarig

Zoeken
HCL

Postadres
Hockeyclub Leerdam
P/a Boeylaan 10
4143 BX Leerdam

Bezoekadres
Clubhuis Glaspark 
Bruininxdeelsekade 4
4143 LM Leerdam
0345 612307
info@hcleerdam.nl

Belangrijke e-mailadressen

Naar de KNHB site KNHB
Vorige pagina

Voorbereiding nieuwe seizoen 2020-2021

Met een bijzonder "klein” half jaar achter ons merken we dat we weer zin hebben om wedstrijden te gaan spelen. Naar de start van de competitie 2020-2021 in de 1ste week van september wordt reikhalzend uitgekeken door iedereen.

HTZ is momenteel met de trainerscoördinatoren en de hockeyschool volop bezig met het inrichten van het trainingsprogramma voor nieuwe seizoen.

Ook volgend seizoen zullen onze spelers gesupport gaan worden door Hockeyschool Floris de Ridder, HSG-groep en natuurlijk onze eigen opgeleide clubtrainers.

Zodra de trainingstijden/trainers bekend zijn zullen de team-coördinatoren alle teams informeren en zal dit ook op de website vermeld gaan worden.

De overdracht van de oude naar de nieuwe materiaalcommissie met Chris Verheijde en Jos Alblas heeft plaatsgevonden. Ook zij gaan deel uitmaken van HTZ om ieder team zo optimaal mogelijk te kunnen faciliteren.

De aanvraag voor oefenwedstrijden ter voorbereiding van het nieuwe seizoen worden al volop gesignaleerd en ingepland. Mocht jouw team nog een tegenstander zoeken meld je dan even, dan leggen we de verbinding voor je.

Vanuit HTZ een hele goede vakantie en tot snel!


Mededelingen
  • Hockey Technische Zaken (2)
  • Algemeen (1)
  • Glaspark nieuws (2)


Uitslagen
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Clubcompetitie
1.     Meisjes C1
2.     Meisjes C2
3.     Meisjes A1
4.     Heren 1
5.     Meisjes C3

Hele clubcompetitie