Je bent hier: HCL → Nieuws
Handige links
Vandaag jarig

Zoeken
HCL

Postadres
Hockeyclub Leerdam
P/a Boeylaan 10
4143 BX Leerdam

Bezoekadres
Clubhuis Glaspark 
Bruininxdeelsekade 4
4143 LM Leerdam
0345 612307
info@hcleerdam.nl

Belangrijke e-mailadressen

Naar de KNHB site KNHB
Vorige pagina

Even voorstellen Glaspark

Nog even geduld en dan gaan de deuren van onze prachtige Glaspark Clubgebouw open. Dan kunnen we genieten van de vele mogelijkheden op ons nieuwe sportcomplex. Samen met de besturen van LRC en HCL is de Stichting Beheer Glaspark Leerdam (SGBL) op zoek gegaan naar een ervaren parkbeheerder en een ervaren assistent. Met heel veel plezier stellen we daarom Ab Donga en Stanley Telkamp aan jullie voor.

Met deze zeer ervaren mensen hebben we een geweldig duo in huis. Ab is al jaren actief als verenigingswerker met een grote V voor zijn club LRC. Van sponsoring tot teammanager en kopman van team Terrein en Opstallen. De laatste jaren heeft Ab de begeleiding van de bouw van Glaspark op zijn schouders genomen. Daarbij had hij al snel een betrouwbare maat gevonden in HCL-clubman Stanley Telkamp. Ook Stanley is zeer actief voor zijn vereniging HCL. Trainen en begeleiden van een team, scheidrechter en voormalig bestuurslid. En samen hebben ze ongelooflijk veel werk verricht voor en achter de schermen, tijdens de aanleg van de velden en de bouw van ons Glaspark club- en kleedgebouw.

In goed overleg tussen de besturen van LRC, HCL en SBGL geven we beide mannen het volste vertrouwen om de functie van parkbeheerder en assistent- parkbeheerder in te gaan vullen. Samen met kantinebeheerder Cornelis Geurtsen zijn zij de aanspreekpunten op Glaspark.

We wensen Ab in zijn rol als parkbeheerder en Stanley in zijn ondersteunende rol heel veel plezier op ons prachtige Glaspark!


Mededelingen
  • Hockey Technische Zaken (2)
  • Algemeen (1)
  • Glaspark nieuws (2)


Uitslagen
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Clubcompetitie
1.     Meisjes C1
2.     Meisjes C2
3.     Meisjes A1
4.     Heren 1
5.     Meisjes C3

Hele clubcompetitie