Je bent hier: HCL → Nieuws
Handige links
Vandaag jarig
  • Nienke Wisman

Zoeken
HCL

Postadres
Hockeyclub Leerdam
P/a Boeylaan 10
4143 BX Leerdam

Bezoekadres
Clubhuis Glaspark 
Bruininxdeelsekade 4
4143 LM Leerdam
0345 612307
info@hcleerdam.nl

Belangrijke e-mailadressen

Naar de KNHB site KNHB
Vorige pagina

Geen contant geld meer in de Glaspark sportkantine

Bij de inrichting van de Sportkantine Glaspark en de aanschaf van het kassasysteem is gekozen om te stoppen met de mogelijkheid om consumpties contant te betalen. Voor iedereen geldt minder kans op coronabesmetting, gemak voor de barvrijwilliger (minder kans op fouten), gemak en veiligheid voor de kantinebeheerder (hoeft niet meer te zorgen voor honderden euro’s wisselgeld) en het gemak voor de penningmeester (de betaling staat direct in de boekhouding).
Maar ook gemak voor jou als gebruiker, want we er zijn straks drie eigentijdse mogelijkheden om digitaal te betalen op twee plekken aan de bar. En je bent sneller aan de beurt.

Pinnen met de eigen bankpas
Met de Sportkantine pas
Met de KNIP app door het scannen van de QR code
Ga je gebruik maken van de Sportkantine pas en/of KNIP app dan steun je je club. Het werkt door middel van een tegoed dat je op een eigen rekening zet. Je kan je pas opladen met je eigen bankpas aan de bar of in de app met iDeal. Door je te registreren ben je gelijk beschermd tegen verlies of diefstal.

De Sportkantine app en de KNIP app werken in combinatie met elkaar, maar je kan ook alleen de KNIP app downloaden. Meld je in dat geval aan met de KNIP-code Glaspark (dit kan je nu al doen) of gebruik straks je betaalpasnummer om de Sportkantine pas te koppelen met de KNIP app. De KNIP app is ook super handig om een teampot aan te maken en met één klik bezoek je de website van je club zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws.

Aanschaf Sportkantine pas
Om de Sportkantine pas aan te schaffen heb je je eigen bankpas nodig om de 2 euro aanschaf te betalen. Voor de jeugd tot twaalf jaar hebben we de Sportkantine Jeugdpas gemaakt. Via de leiders van de jeugdteams van LRC en HCL krijgen de jeugdspelers deze pas gratis beschikbaar. Zodra de pasjes er zijn (uiterlijk op 1 september) komt er een startmoment samen met sponsor Baars.

Mededelingen


Uitslagen

MB1 - DMHC Shinty MB3 : 1-5
MC2 - Dorsteti MC3 : 9-1
MC3 - MHV Maarssen MC6 : 2-2
MD1 - MHC Maarn MD1 : 2-3

Alle uitslagen
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Clubcompetitie
1.     Meisjes C2
2.     Meisjes C1
3.     Heren 1
4.     Meisjes A1
5.     Meisjes D2

Hele clubcompetitie