Je bent hier: HCL → Nieuws
Handige links
Vandaag jarig

Zoeken
HCL

Postadres
Hockeyclub Leerdam
P/a Boeylaan 10
4143 BX Leerdam

Bezoekadres
Clubhuis Glaspark 
Bruininxdeelsekade 4
4143 LM Leerdam
0345 612307
info@hcleerdam.nl

Belangrijke e-mailadressen

Naar de KNHB site KNHB
Vorige pagina

Keeperstrainingen weer van start

Sinds 2 jaar geeft Charlotte van ’t Net keeperstraining op de woensdagmiddag/avond voor alle keepers en andere geïnteresseerde spelers/speelsters van de jongste jeugd. Dit werpt zijn vruchten af en ook aankomend seizoen geeft Charlotte weer keeperstraining.

Daar zijn wij als club heel blij mee dat zij dit weer wil doen. Wij merken dat er zeker behoefte is om (nieuwe) jeugdkeepers te trainen en hen de fijne kneepjes van het "vak” te leren.

Charlotte kan alle teams voorzien van keeperstrainingen. Keepers van zowel de jongste jeugd, als de oudere jeugd kunnen deze training volgen. Dit zijn geen gewone teamtrainingen waarbij ook vaak keepers in het doel staan, maar dit zijn echte keeperstrainingen, gericht op de keepers en voor de keepers. Omdat niet alle teams een vaste keeper hebben (bijvoorbeeld jongste jeugd) of omdat een vaste keeper niet elke week extra kan komen trainen willen we het als volgt opzetten.

Hoe werkt het:

Wanneer er behoefte is aan een keeperstraining kan deze aangemeld worden bij Charlotte. Dit kan op vrij korte termijn, maar houdt er rekening mee dat het kan voorkomen dat het geen garantie is dat een keeper dezelfde dag kan komen trainen. Op deze manier kan Charlotte haar trainingen inplannen en voorbereiden voor de keepers die zij op die woensdag gaat trainen. Dat kunnen dus nieuwe keepers zijn of vaste keepers die vaker komen trainen en meer willen leren, maar ook jeugdleden van de E-teams die eens kennis willen maken met keepen. Is keepen wel leuk? Wat moet ik allemaal doen of niet doen?

Belangrijk is wel om deze keepers aan te melden voor elke training. Zonder aanmelding kan het zijn dat Charlotte er niet is, er misschien geen pak beschikbaar is of dat er op dat moment een andere doelgroep getraind wordt.

We willen vragen of jullie als coaches en teammanagers dit bericht binnen jullie eigen team willen delen met de keepers en/of eventueel geïnteresseerden hierin.Aan deze extra keeperstraining zijn geen extra kosten verbonden.

Aanmelden kan bij Charlotte het makkelijkst via een appje (mobiel: 06 - 41 63 88 47) of eventueel via e-mail (charlotte.vantnet@hotmail.com)

Bij aanmelding graag vermelden:

  • voornaam + achternaam
  • team
  • vaste keeper of nieuwe keeper

De eerste keeperstraining is woensdag 26 augustus van 18:00-19:30 uur en daarvoor kunnen keepers zich vanaf nu aanmelden.

We hopen hiermee meer keepers binnen onze club te krijgen en onze keepers naar een hoger niveau te brengen.

Met sportieve groet,

HTZ


Mededelingen
  • Hockey Technische Zaken (2)
  • Algemeen (3)
  • In het nieuws (1)
  • Glaspark nieuws (3)


Uitslagen

JC1 - CMHC JC1 : 0-0
JD1 - MHCN JD2 : 0-2
MB1 - Hockey Club Houten MB5 : 6-3
MC1 - MHC Vianen MC1 : 2-2
MC2 - Hockey Club Houten MC6 : 5-1
MC3 - HC Geldermalsen MC1 : 9-0
MD1 - Hockeyclub UNO MD4 : 7-1
MD2 - HC Rijnvliet MD5 : 1-5

Alle uitslagen
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Clubcompetitie
1.     Meisjes C1
2.     Meisjes C2
3.     Meisjes A1
4.     Heren 1
5.     Meisjes C3

Hele clubcompetitie