Je bent hier: HCL → Nieuws
Handige links
Vandaag jarig

Zoeken
HCL

Postadres
Hockeyclub Leerdam
P/a Boeylaan 10
4143 BX Leerdam

Bezoekadres
Clubhuis Glaspark 
Bruininxdeelsekade 4
4143 LM Leerdam
0345 612307
info@hcleerdam.nl

Belangrijke e-mailadressen

Naar de KNHB site KNHB
Vorige pagina

Vrijwilligers gezocht

Beste hockeyvrienden,

Het nieuwe seizoen gaat weer van start met een heel nieuw Glaspark. Afgelopen zomer is er door een groot aantal mensen heel hard gewerkt aan het Glaspark. Het is nog niet helemaal af, maar geef het de tijd en dan hebben we straks een geweldig sportpark om te sporten en samen te komen.

Met het nieuwe Glaspark zijn er ook nieuwe taken die geregeld moeten worden. We zitten al heel krap in onze vrijwilligers, maar nu met het nieuwe Glaspark hebben we nog meer vrijwilligers nodig. Daarom hierbij een brandende oproep om je aan te melden voor een vrijwilligerstaak.Bijgevoegd een overzicht van alle functies die vervuld moeten worden en taken die geregeld moeten worden. We hebben jullie hulp hard nodig! Meld je aan via info@hcleerdam.nl

Nieuw zijn onder andere: wedstrijdtafel, parkonderhoud, schoonmaken kantine - kleedkamers en we willen toewerken naar een vast bar/keukenteam. Zolang we nog geen vast bar/keukenteam hebben, worden de bardiensten ingedeeld zoals voorgaande jaren. Maar, we hebben echt meer vrijwilligers nodig om HCL en Glaspark draaiende te houden. Zonder vrijwilligers gaat dat niet lukken. Mocht je meer informatie nodig hebben over een functie, dan kan je altijd contact opnemen met een van de bestuursleden of je kan hen aanspreken.

Dat breng ons ook bij het onderwerp samenkomen. Helaas kan dat niet meer zoals we altijd gewend waren, omdat we nu met COVID-19 te maken hebben.

Ook op het Glaspark gelden de COVID-19 regels. Deze regels zijn gebaseerd op de landelijke regels van het RIVM, het NOC*NSF en de Rijksoverheid. In hoofdlijnen komt het erop neer dat je thuis moet blijven als je de coronaklachten hebt of een coronatest hebt gedaan of binnenkort ondergaat. En natuurlijk moet je overal 1,5 meter afstand houden (langs het veld, in de kantine en in de kleedkamers). Er is een maximum aan het aantal bezoekers op het park. Namens iedere vereniging mogen er maximaal 250 mensen op het park aanwezig zijn en in de kantine mogen maximaal 100 mensen aanwezig zijn. Om deze reden moet iedereen van 18 jaar en ouder (coaches, spelers, trainers, ouders, bezoekende teams, belangstellenden) zich registreren op wedstrijddagen (vrijdagavond, zaterdag en/of zondag) via een link op de HCL- website (www.hcleerdam.nl/registratie)

Het Glaspark is in de basis een rookvrij park. Dat willen we ook graag zo houden. Maar mocht er toch behoefte zijn om een sigaret op te steken dan kan dat op 2 plekken; de gele vlakken aan de LRC-zijde van het clubhuis boven en beneden.

De faciliteiten op het park bieden ons veel mogelijkheden. We hebben straks 2 hockeyvelden. Het waterveld zal deze week opgeleverd worden. Ook hebben we kleedkamers om te douchen na de wedstrijd en de trainingen. Helaas moeten we het gebruik van de kleedkamers na de trainingen en op zaterdag door COVID-19 uitstellen totdat de veiligheidsmaatregelen het weer toelaten.

Het Glaspark is gedurende het hockeyseizoen open tijdens trainingstijden en wedstrijden. Op deze tijden is er een parkbeheerder/huismeester aanwezig en is er voor de coaches/trainers de mogelijkheid om toegang te krijgen tot het HCL-materiaalhok voor de keeperstas, ballentas, cold-packs/EHBO-koffer, scheidrechtersjassen en trainingsmateriaal.

Voor het huidige clubtenue verwijzen we graag naar de HCL Facebook marktplaats site totdat Daka open is en ons tenue in de schappen heeft liggen (dat zal medio 2021 zijn). Mocht u een tenue over hebben en niet meer gebruiken dan stellen we het op prijs wanneer u deze aanbiedt op de HCL FB marktplaats site of bij ons inlevert zodat wij deze kunnen uitdelen aan leden die nog een shirt nodig hebben.

HCL; dat zijn wij samen!

Met vriendelijke groeten,

Bestuur HCL

Bijlage: Vrijwilligerslijst 202002.pdf

Mededelingen
  • Hockey Technische Zaken (2)
  • Algemeen (3)
  • In het nieuws (1)
  • Glaspark nieuws (3)


Uitslagen

JC1 - CMHC JC1 : 0-0
JD1 - MHCN JD2 : 0-2
MB1 - Hockey Club Houten MB5 : 6-3
MC1 - MHC Vianen MC1 : 2-2
MC2 - Hockey Club Houten MC6 : 5-1
MC3 - HC Geldermalsen MC1 : 9-0
MD1 - Hockeyclub UNO MD4 : 7-1
MD2 - HC Rijnvliet MD5 : 1-5

Alle uitslagen
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Clubcompetitie
1.     Meisjes C1
2.     Meisjes C2
3.     Meisjes A1
4.     Heren 1
5.     Meisjes C3

Hele clubcompetitie