Je bent hier: HCL → Nieuws
Handige links
Vandaag jarig

Zoeken
HCL

Postadres
Hockeyclub Leerdam
Bruininxdeelsekade 4
4143 LM Leerdam

Bezoekadres
Sportpark Glaspark 
Bruininxdeelsekade 4
4143 LM Leerdam
0345 612307
[email protected]

Belangrijke e-mailadressen

Naar de KNHB site KNHB
Vorige pagina

Barbezetting anders ingedeeld

De afgelopen weken is er een evaluatie geweest van het eerste "normale” seizoen op het Glaspark en de kantine. De Stichting Glaspark Beheer en beide verenigingen hebben met veel mensen gesproken om hun ervaringen en wensen te peilen, alsook met de betrokken professionals en vaste vrijwilligers. Er is daaruit ondermeer naar voren gekomen dat te veel wisselingen erg veel tijd van de professionals vragen, en daarmee ten koste gaan van hun effectiviteit. Ook is vastgesteld dat het aantal wedstrijden niet overeenkomt met de drukte die ervaren wordt in de kantine.

Vanaf komende wedstrijdperiode (november 2022) worden mensen minder vaak, maar voor een langere tijd ingedeeld voor bardiensten. Ook wordt de bardiensttijd losgekoppeld van de wedstrijden van het team waarvoor de diensten worden gedraaid.

Door uit te gaan van de benodigde barbezetting (in plaats van de geplande wedstrijden en daardoor meer uitleg en begeleiding), hebben we het aantal gevraagde uren barbezetting aanmerkelijk naar beneden kunnen bijstellen. Daarvoor moeten we wel minder barwisselingen inplannen en daardoor dus langere bardiensten draaien. Een bijkomend voordeel is dan weer dat er minder bardiensten per persoon per seizoen gedraaid hoeven te worden. Omdat we de barbezetting gaan indelen op basis van noodzaak, en niet op basis van wedstrijden, kan het ook voorkomen dat een bardienst gedraaid moet worden op een ander tijdstip dan de bijbehorende wedstrijd.

Een efficiënt en goedkoop draaiende bar en keuken is essentieel om het Glaspark betaalbaar te houden. De resultaten van het park kunnen een impact hebben op ons clubbudget. Hoe minder professionele hulp daarvoor nodig is, en hoe meer vrijwilligers we in kunnen zetten, zal ons daar zeker bij helpen.

De bardiensten zullen zoals gebruikelijk via Lisa worden ingedeeld en toegewezen. Het barschema voor de komende periode is al bekend en kan bekeken worden op de HCL Website http://https://www.hcleerdam.nl/site/Default.asp?option=10017&m=9

De mensen van ons wedstrijdsecretariaat kunnen geen rekening houden met de persoonlijke agenda van leden en ouders. Mocht de ingeplande dag/tijd niet uitkomen, zorg dan zelf voor vervanging binnen je eigen team of daarbuiten. Want een bardienst die niet gedraaid wordt, betekent ook dat een bar/keuken niet open kan.

Bedankt voor jullie begrip.

Tot binnenkort in ons clubhuis!


Mededelingen
  • Hockey Technische Zaken (1)
  • Algemeen (3)
  • Jongste Jeugd (2)
  • In het nieuws (3)
  • Glaspark nieuws (2)
  • Scheidsrechterssecretariaat (1)


Uitslagen

D1 - MHV Maarssen D5 : 3-2
DO25-1 - HC Geldermalsen DO25-1 : 4-3
H1 - THCC De Kromhouters H3 : 3-2
JO14-1 - MHC Fletiomare JO14-5 : 1-4
JO16-1 - Zwaluwen Utrecht JO16-2 : 5-2
JO9-1 - MHC Woerden JO9-1 : 7-2
MO12-1 - MHC Fletiomare MO12-8 : 1-1
MO12-2 - MHCN MO12-3 : 3-2
MO14-1 - Hockey Club Houten MO14-4 : 3-0
MO16-1 - MHCN MO16-3 : 2-1

Alle uitslagen
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Clubcompetitie